Be2 Review

datingsite be2, be2 uitschrijven, be2 opzeggen, be2 kosten

Datingsite Be2

“Vindt de perfecte match voor u
  38.609.668 geregistreerde leden!”

Bezoek datingsite be2

 

Be2 concludeert zelf dat zij meer onder de categorie ‘relatiebemiddeling’ valt dan onder dating. Zij stellen namelijk singles aan elkaar voor die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Be2 kijkt erg naar persoonlijkheid en selecteert op basis daarvan eventueel goed bij elkaar zouden kunnen passen. Om dit mogelijk te maken hebben zij een wetenschappelijke persoonlijkheidstest ontwikkelt. Deze test wordt door de singles ingevuld en zij gebruiken de resultaten om singles met elkaar te matchen die een grotere kans hebben op een gelukkige relatie. Ook kijken ze middels te persoonlijkheidstest naar karaktereigenschappen, deze zijn namelijk erg belangrijk in een relatie en bepalend voor het succes van een relatie. 

Online Dating

Met BE2 kun je online daten. Online daten is voor iedereen, zowel voor jongeren als ouderen en alles wat daar tussen valt. BE2 heeft een grote maar diverse database van leden zoals verschillende leeftijdsgroepen, ouders, alleentaande enzovoort. Allen hebben ze een ding gemeen, ze hebben namelijk de liefde van hun leven gevonden bij b2.

be2 één van de grootste Datingsites van Nederland

be2 valt onder één van de grootste datingsites van Nederland. be2 is ook internationaal actief en heeft wel miljoenen actieve leden wereldwijd. Bij be2 gaat het voornamelijk om de kwaliteit. Zowel van de site zelf als de functionaliteiten maar ook de leden. be2 streeft naar geluk, uw geluk. Datingsite be2 helpt je aan een date, stelt leuke kandidaten voor, maar is er bovenal naar uit dat jij een partner van je leven tegenkomt. Om dit mogelijk te maken kun je gebruik maken van de liefdestest. Hieronder meer.

be2 Liefdestest

be2 liefdestest, doe de liefdestest, gratis liefdestest

be2 Relatiebemiddeling

Om je ideale match te vinden, bied be2 relatiebemiddeling aan. Dat klinkt allemaal nogal groots en serieus. Echter is het niets meer dan een lange vragenlijst invullen. Aan de hand van de vragenlijst wil be2 meer over jou te weten komen. Zo komen er algemene vragen aan bod over wat je leuk vindt om te doen, hoe je je vrije tijd besteedt enzovoort. Maar vliegen er ook hele serieuze vragen langs als of je een kinderwens hebt, wilt trouwen, wilt samenwonen, wat je inkomen is, of je veel reist of juist niet en nog veel meer persoonlijke vragen. Nadat deze vragen beantwoord zijn, wordt er door middel van hun gecompliceerde software, die overigens wel wetenschappelijk onderbouwd is, partner matches gemaakt. Deze matches worden dan vanzelfsprekend aan jou voorgesteld.

be2 Kosten en Lidmaatschap

be2 kosten, be2 lidmaatschap, be2 uitschrijven, be2 kosten en lidmaatschap

Als premium member heeft u toegang tot alle beschikbare diensten van datingsite be2. De volgende pakketten zijn beschikbaar. Let op: wanneer je een premium-lidmaatschap afsluit, wordt deze automatisch verlengd tot wederopzegging.

3 maanden: €49,90 ipv 59,99 per maand
6 maanden: €29,90 ipv 35,90 per maand
12 maanden: €24,90 ipv 29.99 per maand

Uw voordelen als volledig member zijn de volgende:

Lid                           Premium

  • Persoonlijk profiel                                                                                        
  • Persoonlijkheidstest                                                                                   
  • Foto uploaden                                                                                              
  • Foto’s duidelijk zichtbaar                                                                                  
  • Berichten versturen                                                                                           
  • Zien wie uw profiel heeft bekeken                                                                 

be2 Acties en kortingen

be2 heeft niet zo heel veel acties en onderneemt deze ook bijna niet. De enigste acties die datingsite be2 tot op heden heeft gehad zijn.

Verlopen acties

• Valentijnsdag actie! 1 februari en 28 februari 2014 Gratis verlening van een full membership van 3 maanden naar 12 maanden! Lees meer)
• Eindejaarsactie! 23 december 2013 en 14 januari 2014 30% korting op een premium membership

Wat is jouw ervaring met datingsite be2?

Wij vernemen graag wat jij van be2 vindt. Ben je super tevreden of juist niet en zou je be2 aan vrienden en familie aanraden? Laat je ervaring achter en help andere singles bij het vinden van een juiste datingsite.

 

Ga naar datingsite be2

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 2 maart 2016

    […] deze pagina leest u hoe en waar u op datingsite be2 kunt inloggen. Be2 is een datingsite voor Nederlandse en Belgische singles die opzoek zijn naar een […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *