Top 10

logo-veilige-dating

Top 10 datingwebsites

Er zijn vele datingsites via het internet te vinden. Om duidelijkheid te krijgen in welke online datingsites de beste zijn, hieronder onze top 10. Alle sites hebben wij getest op dezelfde punten en dat zijn: gebruiksgemak, aantal members, kosten, functionaliteiten en klantenservice.

Relatieplanet

relatieplanet, datingsite, datingsite relatieplanet

Relatieplanet: is een bekende datingsite en kent vele successen. Je kunt je Gratis inschrijven en zo contact leggen met een leuke single. Wanneer je volledige toegang wilt kun je gebruikmaken van een speciale deal. – Lees uitgebreide review.

Parship

parschip, parschip logo, datingsite parchip

Parship is een datingsite en richt zich op het vinden van de liefde van je leven. 1 op de 3 leden vindt een relatie en dat is een succespercentage van 33%. Parship zegt één doel voor ogen te hebben en dat is het samenbrengen van mensen die bij elkaar passen. Dit wordt mogelijk gemaakt door hun matchingprincipe. – Lees uitgebreide review.

Lexa

lexa, datingsite lexa, daten via lexa, lexa review

Op lexa kun je gemakkelijk een profiel aanmaken en na inschrijving kun je direct alle profielen van leuke singles bekijken. Ook krijg je toegang tot alle foto’s, kun je uitgebreid zoeken, flirten en meer. Ook kun je gebruik maken van LexaMessenger waarmee je direct met leuke mensen kunt chatten, zolang jij zelf wilt. – Lees uitgebreide review.

eDarling

edarling, datingsite, datingsite voor hoger opgeleiden, datingsite edarling

eDarling is voornamelijk gericht op hoogopgeleide singles. 83% van alle leden is hoger opgeleid waarbij 89% ouder is dan 25 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van een matching systeem, waarbij de wetenschappelijke aaneenschakeling van persoonlijke eigenschappen met elkaar vergeleken worden. – Lees uitgebreide review.

Pepper

pepper, pepper datingsite, datingsite pepper, leuke singles, mooie vrouwen

Volgens Pepper vind je op pepper.nl de mooiste profielen en leukste singles. Bij Pepper staan foto’s hoog in het vandeel en kun je een collage maken van jou interesses in plaats van een lange beschrijving. De klantenservice is elke avond open tot 23.00 uur. – Lees uitgebreide review.

Gayparship

gayparship, datingsite voor homos, datingsite voor lesbische vrouwen

gayParship richt zich op hoogopgeleide gay singles. De online dating site voor homo’s en lesbiennes is gevestigd in 13 landen. Ook maakt gayParship gebruik van de matchingmethode met een persoonlijkheidstest. – Lees uitgebreide review.

Nieuwerelatie

nieuwerelatie, datingsite nieuwerelatie

Je kunt nieuwerelatie gratis uitproberen. Je kunt gezellig chatten met andere leden in het chatcafé. Je hebt toegang tot alle profielen en bijbehorende foto’s. Op nieuwerelatie.nl vind  je tevens uitsluitend gecontroleerde profielen. – Lees uitgebreide review.

Be2

be2, datingsite be2, online dating, daten online, online datingsite be2

be2 is meer relatiebemiddeling dan dating. Zij stellen mensen aal elkaar voor die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Voordat be2 mensen aan elkaar voorstelt, kijken ze eerst of de persoonlijkheid van beide kandidaten met elkaar overeenkomen. Dit wordt getest aan de hand van hun wetenschappelijke persoonlijkheidstest. – Lees uitgebreide review.

E-Matching

e-matching, online datingsite, datingsite e-matiching, online daten

Op e-matching heb je direct toegang na inschrijving en kun je gratis terug mailen. E-matching richt zich op hoger opgeleiden. Je kunt de site dan ook bestempelen als de datingsite waar hbo’ers en academici een relatie kunnen vinden. – Lees uitgebreide review.

Lach

lach, datingsite lach, nieuwe vrienden vindne, datingsite

Lach is behalve een datingsite ook een portaal waarop nieuwe vriendschappen ontstaan. Je kunt jezelf ook inschrijven wanneer je opzoek bent naar vriendschappen of leuke contacten. Let wel: lach is alleen voor mensen vanaf 45 jaar en richt zich op alleenstaande mannen en vrouwen. – Lees uitgebreide review.