Waar moet je op letten bij het kopen van condooms?

Een condoom is een anticonceptie middel. Deze zorgt er voor dat tijdens geslachtsgemeenschap de vrouw niet zwanger kan raken. Een condoom is van rubber en dient om de piemel van de man gedaan te worden. Ook dient een condoom voor het voorkomen van een geslachtsziekte (SOA).

Wat voor soorten condooms bestaan er?

Er bestaan veel verschillende soorten condooms. Condooms van verschillende diktes en/of groottes,  condooms met verschillende smaakjes, maar ook condooms met bijvoorbeeld verschillende kleurtjes. Je kan condooms kopen in een grote verpakking maar ook in een kleine verpakking. Er zijn verschillende diktes om de man en de vrouw een plezier te doen. Sommige mensen maakt het niks uit maar anderen willen er meer van voelen, dan is een dunne condoom wel wat voor hem en haar. De verschillende groottes bestaan omdat elke piemel anders is natuurlijk. Niet alle condooms passen bij alle mannen. Verschillende smaakjes qua condooms en verschillende kleurtjes is ook voor het plezier van de man en de vrouw. De smaakjes kunnen dienen voor wat meer plezier bij de orale seks.

Waar moet je op letten bij het kopen van een condoom?

Condooms kopen kan soms een beetje beschamend zijn maar het is toch wel zeer belangrijk. Je wilt namelijk geen geslachtsziekte oplopen en als je jong bent wil je al helemaal niet zwanger raken. Sommige mensen die wat ouder zijn willen misschien ook niet zwanger raken, en dan is een condoom ook verstandig om te gebruiken. Bij het kopen van een condoom moet je erop letten of je wel de goede maat hebt. Als je van plan bent om een man een bepaald pleziertje te doen, kan je er voor kiezen om een condoom te kopen met een smaakje. Zorg dat je genoeg condooms in huis hebt, voor de zekerheid. Stel dat je een vaste vriend hebt, zal je wel wat vaker geslachtsgemeenschap hebben en dan is het vervelend als je niks in huis hebt. Je kan ook een condoom kopen met andere pleziertjes. Er is tegenwoordig zoveel keus, dat je eigenlijk even zou moeten kijken wat er allemaal geboden wordt.

Facebook Comments

You may also like...

1 Response

  1. Anne niempje zegt:

    Gebruik altijd condooms bij scharrels en aan het begin van een eventuele nieuwe relatie.. heeft mij tot nu toe altijd soa vrij gehouden. Aanrader dus, ook al vinden mannen dat over het algemeen vaak toch wel een klein probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *