Datingsite e-Matching

ematching, e-matching, datingsite e-matching, e-matching inloggen, e-matching opzeggen

Review datingsite e-Matching

“Nummer 1 datingsite test
VARA KASSA”

Voor hoger opgeleiden

E-matching is een datingsite dat zich richt op hoogopgeleiden. Met hoger opgeleiden wordt bedoeld: HBO of Academisch. Het is niet mogelijk om bij aanmelding een lagere of geen opleiding te kiezen. Via de datingsite kom je gemakkelijk en snel in contact met andere hoogopgeleide singles voor een date, relatie of vriendschap.

Ga naar datingsite e-matching

 

Inschrijven en Lidmaatschap

Inschrijven op e-matching is gratis en bestaat uit 4 stappen. Nadat je de aanmelding hebt afgerond en je profiel is goedgekeurd, heb je volledige toegang tot hun diensten. Zo kun je onder andere profielen van singles uit heel Nederland en Vlaanderen bekijken.

1 Registratie van persoonsgegevens en nickname
2 Omschrijving van wat voor iemand men zoekt
3 Omschrijving van de persoon zelf
4 Uploaden van foto’s

Passief lidmaatschap (gratis)

Iedereen die zich op de site inschrijft wordt automatisch passief lid. Nadat je je profielinstellingen zo compleet mogelijk hebt ingevuld, wordt deze door de beheerders gecontroleerd. Na goedkeuring wordt je profiel pas voor andere singles getoond en in de maillijst opgenomen.Een passief lid kan hetzelfde als een betaald lid, echter kan je niet zelf het initiatief nemen tot het leggen van contact. Wel kun je kosteloos reageren met een max van 5 berichten per dag. Wanneer je niet overschakelt naar actief lid, wordt je profiel automatisch na 16 weken van de site verwijdert.

Actief lidmaatschap (betaald)

Wanneer je besluit om betaald member te worden, geniet je van het voordeel dat je wel zelf het initiatief kunt nemen tot contact met andere singles. Je betaalt altijd maandelijks een vast tarief. Dit lidmaatschap is doorlopend en wordt automatisch verlengd. Uiteraard kun je ten alle tijd opzeggen. Of je kiest voor een lidmaatschap waarbij je voor een periode van 3, 6 of 12 maanden betaalt. Wanneer deze periode voorbij is, en je niet verlengd hebt, wordt je account omgezet naar passief lid.

E-Matching Korting en Kosten

Inschrijven is altijd gratis. De actie die nu loopt is die van 3 gratis contacten. Dit houdt in dat je met 3 leuke singles naar keuze, gratis contact kunt zoeken.  Deze actie wordt de kennismakingsactie genoemd en loopt tot

Wanneer je met meer contacten wilt kennismaken, dien je een abonnement aan te gaan. Deze zijn zeer voordelig opgesteld. Hieronder meer informatie.

e-matching korting, e-matching abonnement, ematching kosten

figuur 1

  • 129,95 – 1 jaar (45% korting t.o.v. actueel maandtarief)
  • 79,95 – 6 maanden (33% korting)
  • 49,95 – 3 maanden (16% korting)
  • 19,95 – 1 maand (maandelijkse automatische incasso)

E-matching uitschrijven

E-matching opzeggen kan simpel en snel. Het is belangrijk om ingelogd te zijn, dit kan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens ga je links in het menu naar ‘lidmaatschap’ en druk je op ‘lidmaatschap stopzetten’. Eventueel kies je een reden van uitschrijving. Vink het juiste vakje aan en druk op ‘schrijf mij uit’

e-matching uitsluiten, e-matching opzeggen, e-matching uitschrijven

figuur 2

E-matching contactgegevens

Mail: Info@e-matching.nl
Telefoon: 024-3789706
Postbus: Postbus 611, 6500 AP Nijmegen

Ervaringen

Wat is jouw ervaring met e-matching? Hieronder kun de ervaringen van gebruikers lezen en deze zelf toevoegen. Door het delen van jouw positieve of negatieve ervaring, help je anderen in het maken van de juiste keuze.

 

Ga naar datingsite e-matching

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *