Pepper Ervaring – Pepper Dating – Pepper profiel opzeggen

datingsite pepper inloggen

Datingsite Pepper

“De niet zomaar een datingsite

Op het moment van schrijven is datingsite Pepper tot één van de grotere dating websites van Nederland gegroeid. Het hele idee achter Pepper was om anders te zijn dan de huidige marktleiders zoals Relatieplanet en Lexa. Dit door middels een nieuwe weg in te slaan een geweldig alternatief te bieden. Binnen dit innovatieve dating portaal kun je op een zeer gebruikersvriendelijke manier opzoek gaan naar een echte date. In tegenstelling tot diverse andere dating websites, richt pepper zich op publiek tussen de 25 en ongeveer 40 jaar. Val je binnen deze leeftijdscategorie dan is pepper helemaal op jou lijf geschreven. Ook leuk te benoemen is de ontwikkeling en het ontstaan van de website. Pepper is namelijk gemaakt door daadwerkelijke gebruikers en fans van diverse dating websites. Deze redelijk jonge groep mensen hebben alle positieve puntjes en negatieve naast elkaar gelegd en zo tot een mooie mix gekomen, waaruit het huidige Pepper.nl dus bestaat. Pepper vind het bijzonder belangrijk dat de site erg gebruikersvriendelijk is en blijft. Daarom luisteren zij bijzonder goed naar alle commentaren en ervaringen zoals ook op onze datingsite Pepper dating review pagina beschreven. Doordat Pepper zich vooral richt op het gebruik van foto’s kun je de site ook op een hele speciale manier ervaren. Bovendien is het registeren en aanmaken van het profiel helemaal vrijblijvend en gratis.

Pepper is veilig!

Natuurlijk is veiligheid en betrouwbaarheid belangrijk voor een dating website zoals datingsite Pepper. Daarom zijn ze natuurlijk in het bezit van het Waarborg merk Thuiswinkel. Mede door dit hoog aangeschreven keurmerk weet je helemaal zeker dat je op een veilige manier kunt communiceren via de datingwebsite. Dit keurmerk screent en zorgt er namelijk voor dat alle ingevoerde en opgeslagen informatie veilig wordt verwerkt. Ook heeft het keurmerk allerlei regels opgesteld waar de honderden aangesloten websites en webshops zich strikt aan moeten houden, zo ook Pepper. Als consument ben je er dan tevens zeker van dat je consumentenrechten volledig worden nageleefd.

pepper reviews

Door het keurmerk thuiswinkelwaarborg ben je als consument ook helemaal zeker dat vanaf het moment van de website bezoeken, het aanmelden, het in contact treden met andere leden. Dat ten allertijden alle informatie veilig blijft. Tevens worden alle aanmeldingen gecontroleerd. Daardoor weet je altijd zeker dat je met een echte dater te maken hebt. Daarnaast wordt er ook actief gekeken of er geen vreemde activiteiten op de site plaatsvinden. Er wordt dus actief huisgehouden om de zogenaamde fakers / fake profielen en daters te weren. Ook datingsite Pepper beschikt over SSL certificaten wanneer het aankomt op het gebruik alsook het betaalsysteem, zodat ook deze aspecten 100% veilig en gegarandeerd blijven.

Ga naar datingsite Pepper

Van inschrijven tot inloggen op Pepper

Zoals je wist, is de dating website gemaakt in een zeer gebruiksvriendelijke manier. Hierdoor is het logisch dat het inschrijven natuurlijk geen rocketscience betreft. De inschrijving maak je in ongeveer 5 minuten helemaal af. Je vult eerste je naam en email in. Daarna ontvang je een activatie linkje. Na het confirmeren van deze link kun je starten met het invullen van je hele dating profiel. Typisch aan een Pepper profiel is dat het uit 2 delen bestaat. Deel 1, hierbij geef je in het kort aan wat van persoon je bent, wat je zoekt. Dit hoeft echt niet in 1x perfect te zijn. Je kunt het namelijk keer op keer aanpassen en verbeteren. Daarna mag je tot 6 foto’s / video’s selecteren en uploaden en hiermee een Collage maken. Bedenk altijd even goed welke afbeeldingen en video’s goed bij jou passen en een mooie weerspiegeling van jou als persoon geven. De site zal jou hierbij ook hulp, tips en suggesties geven zoals je hobby’s, favoriete gerecht, je sport en natuurlijk een film die jij ambieert. Nadat je alle foto’s hebt toegevoegd verschijnen deze op de dating website.

Datingsite Pepper heeft een geweldig systeem, die op basis van jou ingevoerde informatie en diverse persoonlijkheidstesten jou met andere leden matched. Leuke mannen en vrouwen gaan dus ook naar jou opzoek. Al adviseren wij dat je zelf pro-actief opzoek gaat. Lijkt je de persoonlijkheidstest ook zo leuk, zoals vele, dan kan je die in circa 15 a 20 minuten even invullen, dit helpt echt een hoop. Men kan nu namelijk veel beter zien en inschatten wat bij jou past en wie bij jou past. Ook aspecten als beroep, leeftijd en of waar je naar opzoek bent zijn van belang om makkelijk te kunnen filteren tussen de overige dating profielen. Kortom hoe meer tijd je in het uitwerken van je profiel steekt, hoe sneller je aan leuke matches en mogelijk een date zult komen.

Hoe gebruik ik Pepper?

Het is belangrijk dat je goed weet hoe je een dating site gebruikt. Dus naast de veilige omgeving en certificering van de hele website is het ook belangrijk om de tips door goed te lezen. Online dating heeft natuurlijk een handleiding. Belangrijk is om goed naar je gevoel te luisteren en je gezonde verstand. Stel enkel gegevens beschikbaar waar je zelf ook achter staat. Als je over gaat tot een afspraak doe dit bij voorkeur op een openbare plaats zoals een café. Op datingsite Pepper zelf kun je boordevol tips lezen zoals je jezelf echt bijzonder goed kunt voorbereiden tijdens alle aspecten van je dating avontuur. Ook kun je lezen wat je absoluut niet zou moeten doen. Door de alternatieve manier zonder de ellenlange vragenlijsten maakt het Pepper sfeervol in gebruik. Naast het zelf zoeken, krijg je matches, dus profielen waar jij mogelijk interesse zou kunnen hebben. Ook andere leden zullen jou profiel bekijken. Zodat ze meteen een leuke indruk van jou krijgen. Men bekijkt de tekst en foto’s. Hebben ze interesse dan kunnen ze je een like of berichtje sturen. Het berichten lezen en versturen gaat bijzonder makkelijk. En jij beslist zelf wanneer je toe bent om het contact naar real-life over te gaan. Kortom een hartstikke leuke dating website waar je op een leuke en veilige manier in contact kunt komen met leuke mannen en vrouwen.

pepper inloggen

Wat kost datingsite Pepper?

Zoals reeds aangegeven is het aanmelden en je profiel opstellen helemaal gratis en vrijblijvend. Echter kun je met je gratis membership niet van alle functies gebruikmaken. Dit is natuurlijk geen totale verrassing. Zodra je genoeg hebt rond gekeken en klaar bent om echt van start te gaan. Dan dien je een betaalde membership aan te gaan. Vanaf dat moment kun je direct gebruik maken van het berichten systeem. Een betaalde lidmaatschap is dus vereist wanneer je echt een date aan wilt gaan. Het betalingssysteem is top-notch via iDeal, Visa en Mastercard en andere welbekende betaalmethodes.

pepper opzeggen

Kosten per pakket:

  • 8.50€ maandelijks voor 1 jaar
  • 9.95€ maandelijks voor een half jaar
  • 15.00€ maandelijks voor een kwartaal
  • 25.00€ per maand.

Belangrijk om te weten! -> Pepper werkt met automatische verlengingen, je abonnement wordt dus verlengt voor hetzelfde pakket. Echter worden aankopen via de iOS en Bancontact niet in automatische modes verlengt.

Pepper heeft ook een Dating app

Gezien we lang niet meer altijd achter een computer of laptop zitten, heeft Pepper een mooie Dating app gerealiseerd. Deze is te gebruiken op alle smartphones en tablets. Deze app is voor IOS als Android. De apps zijn bovendien gratis te downloaden uit de appstores. Middels de app kun je ook registeren inloggen Pepper mogelijk maken. Eigenlijk werkt de app precies als de website, maar is deze natuurlijk in pocket formaat gemaakt. Zo kun je handig zoeken en swipen i.p.v. met de muis aan de gang te gaan. Ook is er de mogelijkheid tot het ontvangen van push berichten. Op deze manier heb je je volgende date altijd in je broekzak. Ook kun je via de app snel je profiel bewerken en voorzien van mooie foto’s direct te uploaden vanuit je smartphone.

Heeft pepper ook kortingen en acties?

Ondanks dat datingsite Pepper natuurlijk razend populair is hebben zij natuurlijk ook speciale acties, kortingen en events. Zo kun je tijdelijk een gratis volledige membership ontvangen of bijvoorbeeld extra opties en lengte van een betaal abonnement. Voor alle huidige acties dien je gewoon even door te klikken naar Pepper.

Je profiel verwijderen en uitschrijven op Pepper

Heb je eindelijk een geweldige nieuwe liefde gevonden via Pepper. Of om welke reden dan ook kan je altijd ervoor kiezen om je uit te schrijven en je profiel te verwijderen. Het uitschrijven bij pepper is ook kinderlijk eenvoudig. Wel moet je natuurlijk even inloggen op Pepper. Vervolgens ga je naar je instellingen en klik je op account verwijderen. Daarna moet je nog eenmalig je wachtwoord invullen om het te confirmeren. Besef wel dat na het uitschrijven bij datingsite Pepper al je matches en berichten en dergelijke allemaal weg zijn. Stel dat je nog wat dagen abonnement had, zijn deze helaas wel weg. Maar goed je hebt nu een prachtige man of vrouw in je leven gekregen. Koester het.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *