eDarling Review

eDarling inschrijven, eDarling lidmaatschap, eDarling kosten

eDarling voor hoogopgeleide singles

“Voor Singles met Niveau”

Ga naar datingsite eDarling

 

We kunnen stellen dat eDarling behoort tot één van de grootste datingsites in Europa. Datingsite eDarling kent zijn oorsprong uit Duitsland. Singles worden lid op eDarling wanneer zij opzoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

EDarling maakt om matches te koppelen gebruik van een wetenschappelijk systeem. Dit systeem kijkt naar persoonlijke eigenschappen. Door hier gebruik van te maken, wordt je gekoppeld aan singles die het beste bij jou passen en overeenstemmingen hebben. Op deze manier kan eDarling gemakkelijk komen met partner voorstellen. Op deze partnervoorstellen kan ingehaakt worden. Zo kun je direct contact zoeken om elkaar beter te leren kennen.

eDarling Kosten

Op eDarling kan iedereen zich in eerste instantie gratis aanmelden. Inschrijving is dus kosteloos. Nadat u ingeschreven bent, heeft u de mogelijkheid om Premium lid te worden. Als primium member heeft u meerdere mogelijkheden. Zo kunt u berichten versturen, contact leggen en communiceren met andere singles. Ook heeft u de mogelijkheid om partnervoorstellen inclusief foto’s te bekijken. Hierop kunt u dan vervolgens reageren met een glimlach, vijf vragen of privé bericht. Op deze manier leer je de ander gelijk een stukje beter kennen.

eDarling Lidmaatschap

Bij de keuze van een lidmaatschap kan er onderscheid gemaakt worden in Premium-member en Premium-PLUS member.

premium-lidmaatschap, eDarling kosten, eDarling lidmaatschap

Premium-Lidmaatschap

Als premium member geniet u van de volgende voordelen:

 • Alle foto’s bekijken
 • Onbegrensd communiceren
 • Profielbezoekers bekijken
 • Gebruik van de mobiele app

Kosten Premium-Lidmaatschap

 • 12 maanden: €17,90 p/m – U bespaart 64%
 • 6 maanden: €27,90 p/m – U bespaart 44%
 • 3 maanden: €44,90 p/m – U bespaart 10%

Premium-PLUS lidmaatschap

Wanneer u kiest voor een Premium-PLUS lidmaatschap, heeft u recht op dezelfde privileges als Primium-member plus de volgende voordelen:

lidmaatschap eDarling, kosten eDarling, eDarling uitschrijven, eDarling automatische incasso

 • Meer partnervoorstellen met de Kismet-functie
 • Geverifieerd profiel
 • Gedetailleerde persoonlijkheidsprofielen bekijken
 • Leesbevesteging voor verzonden berichten

Kosten Premium-PLUS lidmaatschap

 • 12 maanden: €19,90 p/m – U bespaart 60%
 • 6 maanden: €29,90 p/m – U bespaart 40%
 • 3 maanden: €49,90 p/m

Beide lidmaatschappen hebben een goedkopere optie. Bij zowel Premium-Lidmaatschap en Premium-PLUS lidmaatschap, is dat het abonnement van 12 maanden.

De actuele prijs van datingsite eDarling kan inmiddels verandert zijn. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden, proberen wij de site daar zo goed mogelijk op aan te passen. Indien er toch iets niet mocht kloppen, neem dan contact met ons op.

Conclusie

eDarling is een datingsite voor hoogopgeleide singles. eDarling behoort tot de grootste datingsites in Europa en kent zijn oorsprong uit Duitsland. De members van eDarling zijn singles die opzoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie.

Prijs/kwaliteitsverhouding vinden wij goed. Echter is datingsite eDarling over het algemeen wel iets duurder dan andere bekende datingsites in Nederland. Daar in tegen streeft eDarling wel kwaliteit na en is dit zeker terug te vinden in hun service en partnervoorstellen. Deze zijn namelijk serieus samengesteld middels wetenschappelijk onderzoek. De slagingskans op eDarling ligt dan ook over het algemeen hoog.

eDarling Ervaringen

Wij horen graag wat jij van eDarling vindt. Ben je tevreden klant of heb je inmiddels al iemand via de site gevonden? Hoe vind/vond jij de service en raad je eDarling aan vrienden aan? Jou ervaring helpt andere online daters bij het kiezen van een juiste datingsite.

 

Ga naar datingsite eDarling

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Frank. Vink. schreef:

  Ik sta nog op jullie site.
  Heb 3 keer gemaild dat ik verlenging van de aanbieding van 12 maanden, weer dolgraag wil.
  Het lukt mij nog steeds niet bij jullie.
  Waarom niet???
  Jullie hebben ook mijn bank gegevens etc.

  M v gr,
  Frank. Vink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *