GayParship Review

gayparship, datingsite gayparship, kosten gayparship, gayparship abonnement

Datingsite GayParship

“Dé datingsite voor gay singles”

Ga naar datingsite GayParship

Online daten is vandaag de dag eenvoudig en laagdrempelig. Ook voor gay singles zijn er mogelijkheden en is er genoeg aanbod. Gay parship richt zich zowel op homo’s als lesbiennes. Een groot voordeel van online daten is dat je zeker weet dat de ander, iemand die jij leuk vindt bijvoorbeeld, ook opzoek is naar een liefde of leuk contact. Gayparship maakt gebruik van een uniek matching methode. Zij gebruiken dezelfde matching methode als alle andere Parships. Er wordt gekeken naar verschillende aspecten die onder andere betrekking hebben op persoonlijkheid en voorkeuren. De matching-methode werkt een goede en langdurige relatie in de hand.

GayParship voor hoger opgeleiden

Parship en GayParship hebben zich gepositioneerd als datingsite voor hoger opgeleiden. De meeste gebruikers zijn dan ook hoog opgeleid, namelijk het merendeel dat neerkomt op 76%. Echter is Gay Parship niet alleen voor hoger opgeleiden en kun je er ook terecht met een lagere of geen opleiding.

GayParship ook voor vrouwen

GayParship is ook zeker voor vrouwen! er staan namelijk vele vrouwen in geschreven die opzoek zijn naar een andere vrouw. De singles die zich aanmelden zijn net zo hard opzoek naar een relatie als jou. Via de matching-methode worden er singles aan jou voorgesteld en gekoppeld. Bekijk snel welke leuke singles er bij jou passen en meld je gratis aan!

Gayparship man zoekt man

Ook voor mannen is gayparship geschikt. De datingsite richt zich op alle sinlges die gay zijn, dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn. Wanneer je dus opzoek bent naar een leuke vriend die uit de buurt komt, dan kun je dat aangegeven. Parship zorgt voor de rest en komt met partnervoorstellen. Natuurlijk kun je zelf ook gerust rondkijken naar leuke singles uit de regio!

GayParship feitjes op een rij

gayparship feiten, feiten gayparship, homodating

GayParship Klantenservice

De klantenservice van Parship is gemakkelijk te bereiken. Hieronder de gegevens.

Parship GmbH
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
KvK-nummer: 30191262

Tel: +31 020 2402520 (op iedere werkdag bereikbaar tussen 09.30 – 17.30 uur)

E-mail: b2b@parship.nl

Gayparship kosten

gayparship, gayparship kosten, gayparship uitschrijven, gayparship lidmaatschap

Op Gayparship kun je je gratis inschrijven. Echter heb je dan geen volledige toegang tot alle diensten. Wel kun je de datingsite op je eigen gemak uitproberen. Zo kun je profielen bekijken, helaas niet de foto’s, heb je een inbox en kun je beperkt berichten versturen. Ook kun je zien wie er geïnteresseerd is in jouw profiel en kun je bekijken of er genoeg singles voor je tussen zitten. Wanneer dit het geval is, zou je kunnen kiezen voor een lidmaatschap.

Pakketten

Op alle pakketten krijgt u een korting van 35%. Dit is een tijdelijke actie dus wees er snel bij!

 • 6 maanden Premium Lite: 19,44 p.m.
 • 12 maanden Premium Classic: 9,69 p.m.
 • 24 maanden Premium Comfort: 6,44 p.m.

Uw voordelen als premium-lid

 • Berichten uitwisselen en lezen: Als Premium lid heeft u de mogelijkheid om contact te leggen met leuke singles. Dit kunt u doen in de vorm van berichten uitwisselen.
 • Vrijgegeven foto’s bekijken: singles die geïnteresseerd zijn in uw profiel, kunnen foto’s vrijgeven. Deze kunnen alleen bekeken worden wanneer u betaald member bent.
 • Contactgarantie: Contactgarantie houdt het volgende in: wanneer u na 6 maanden Premium lidmaatschap niet met minimaal 5 leden contact heeft gehad, dan wordt uw lidmaatschap gratis verlengd met 6 maanden. Bij 12 maanden of langer Premium-lidmaatschap garandeert Gayparsip 7 contacten, bij 12 maanden Premium lid wordt 10 contacten gegarandeerd.
 • Zoeken in omgeving: als premium-lid heeft u de mogelijkheid om partnervoorstellen te sorteren op een bepaalde afstand van uw woonplaats.
 • Bezoekerslijst bekijken: benieuwd naar welke singles uw profiel hebben bekeken? Als premium-member heeft u hier toegang tot!
 • Profielcheck: Trek je veel bezoekers en reacties met je profiel of juist niet? Parship stuurt om de 3 maanden individuele tips voor het verbeteren van uw profiel. Hoe beter u uzelf presenteert, hoe meer mensen contact zullen zoeken.
 • Partnervoorstellen: Als premium-member krijgt u iedere dag partnervoorstellen. Deze worden getoetst aan bepaalde zoekcriteria zoals leeftijdscategorie, opleiding, inkomen, uiterlijk en meer.

Conclusie

GayParship is een datingsite voor hoogopgeleide homo’s en lesbiennes. Echter positioneert Gayparship zich niet meer zo. Zij richten zich nu op het vinden van liefde en relaties en om singles met elkaar in contact te laten brengen. Echter is het merendeel wel hoger opgeleid, namelijk 76%.

Gayparship is erg gebruiksvriendelijk en heeft dezelfde opzet als alle andere Parship datingsites. Zowel van de buitenkant als van de binnenkant, oogt alles precies hetzelfde. Erg handig dus.

Gayparship maakt gebruik van een handige match-methode. De wetenschappelijk onderbouwde Parship principe kijkt naar overeenkomsten tussen jou en andere singles. Door deze overeenkomsten met elkaar te vergelijken kan Parship partnervoorstellen samenstellen.

Jouw ervaring

Ook horen wij graag jouw ervaring met GayParship. Heb je een keer gebruik gemaakt van hun service, een date gevonden of ben je inmiddels al jaren samen? Laat het ons weten en deel je kennis!

 

Ga naar datingsite GayParship

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jorg schreef:

  Ben heel benieuwd of ik hier mijn ware tegen ga komen. Laten we hopen van wel! Gewoon leuke contacten op doen zou ook al super zijn.

 2. Thomas schreef:

  Vele goede ervaringen gehad met gay parship, wanneer je opzoek bent naar leuke attente mannen dat is dit zeker de place to be

 3. Greg schreef:

  Tot nu toe al 2 dates gehad, beide waren het echt hele leuke mannen maar niet echt relatiemateriaal ;P komend weekeinde weer een date staan…

 4. Sam schreef:

  Ben nu twee weken ingeschreven en heb het premium lite abonnement voor een half jaar gekozen. Wat ik merk is dat er gedurende de hele dag veel mensen online zijn, dat maakt het contact leggen echt een stuk makkelijker. De mannen zelf zijn goed te benaderen. Top site wat mij betreft. X Sam uit Brabant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *