Hoe krijg ik meer zin in seks

Ik ben wanhopig; bestaat er een lustpil voor vrouwen

Jullie relatie begon zo mooi; jullie konden elkaar op de bank urenlang diep in de ogen kijken, en jij kookte een liefdevolle maaltijd voor hem waarna het toetje meestal in bed eindigde. De jaren samen gingen voorbij en jullie liefde voor elkaar nam alleen maar toe. Jullie vormden eerst een stelletje en daarna stichtten jullie een gezin. De liefde bleef bestendig, maar helaas; door alles wat er om je heen gebeurt wanneer je een relatie met een baan en je gezin probeert te combineren wordt jouw aandacht volkomen geabsorbeerd; aan seks komen jullie nauwelijks nog toe. Hij wil wel, ligt steeds tegen jou aan te wrijven, maar jij verlangt stilletjes naar een lustpil voor vrouwen. Je wil wel een heerlijke vrijpartij maar je kan je er nauwelijks toe zetten.

Hoe krijg ik meer zin in seks

Een verminderd libido is vaak het gevolg van je hormoonhuishouding. Die wordt nu eenmaal anders wanneer je als vrouw begint met anticonceptie. De hormonen uit het spiraaltje of de anticonceptiepil zorgen er niet alleen voor dat je baarmoederslijmvlies vermindert; ze zorgen er ook voor dat jouw zin in seks afneemt. Met je partner naast je op de bank en een bak chips tussen jullie in vraag jij je af; hoe krijg ik meer zin in seks. Het antwoord ligt waarschijnlijk ergens op een geheime plek in je keukenkastje; chocola.

Bestaat er een lustpil voor vrouwen?

Het is al bekend sinds de oudheid; de Maya’s kauwden op een hand vol cacaobonen wanneer ze zin hadden in een nacht vol romantiek, en Casanova lustte er ook wel pap van. In chocola zitten namelijk de bestanddelen die het snelste de lust opwekken. Deze viagra voor vrouwen klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk, zeker omdat het ook zo enorm lekker is. Het beste is het dan om een lust enhancer gebaseerd op chocola te eten. De schadelijke stoffen zoals suiker zijn er natuurlijk uitgehaald; je hebt dus wel een heerlijk seksleven hierdoor maar geen gewichtstoename.

Facebook Comments

You may also like...

1 Response

  1. meryl zegt:

    Hoi hoi, mijn sekslust is behoorlijk afgenomen na mij eerste bevalling. Mijn man dringt wel de hele tijd aan, maar ik voel het gewoon niet. Nu gaan we samen aan de lustpil, ja mijn man doet ook gezellig mee. Ben echt heel erg benieuw naar de resultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *