NieuweRelatie Review

nieuwerelatie, datingsite nieuwerelatie, senioren datingsite, datingsite voor senioren

Datingsite NieuweRelatie

‘Vind bij ons je nieuwe relatie!’

NieuweRelatie is een datingsite voor singles vanaf 40 jaar en ouder die opzoek zijn naar een nieuwe relatie. Inschrijven is gratis en geeft je het recht om het programma als het ware uit te proberen. Zo kun je bekijken hoeveel singles er werkelijk zijn, heb je toegang tot alle foto’s en kun je de meeste functies uitproberen.

Nieuwereltatie controleert alle profielen met de hand en verwijdert profielen die niet aan de voorwaarden voldoen Bijvoorbeeld wanneer iemand zich als iemand anders voor doet. Dit is een pluspunt omdat op deze manier singles overblijven die daadwerkelijk opzoek zijn naar een serieuze relatie.

NieuweRelatie kosten

Op datingsite NieuweRelatie kunt u zich gratis inschrijven.

Daten in je eigen regio

NieuweRelatie bied dating in eigen regio aan. Zo kun je namelijk gemakkelijk in eigen regio zoeken, middels de uitgebreid zoeken methode. Wanneer je ook eens verder dan alleen jouw regio wilt kijken, dan kan dat uiteraard ook. NieuweRelatie maakt geen gebruik van matching-methodes. NieuweRelatie wil jou namelijk zelf laten zoeken. Zo heb je de mogelijkheid om foto’s te bekijken en door het gehele leden bestand te scrollen.

NieuweRelatie Chatcafé

Bezoek het Chatcafé en chat met leuke willekeurige singles. Erg handig en gezellig wanneer je zonder slag of stoot mensen wilt ontmoeten. Vele singles maken gebruik van het chatcafé, mede omdat dat laagdrempelig is. Op deze manier kunt u alvast een babbeltje maken alvorens u bijvoorbeeld koffie gaat drinken of af gaat spreken.

E-mailadres bevestigen

NieuweRelatie, gratis datingsite, gratis nederlandse datingsite, gratis daten

Veilig Daten

Datingsite Nieuwerelatie heeft alle pagina’s beveiligd met een zogenaamd SSL certificaat. De meeste datingsites hebben alleen de betaalomgeving beveilig. NieuweRelatie heeft ervoor gekozen om de gehele website te beveiligen. Een beveiligde website met SSL certificaat is te herkennen aan het slotje rechts bovenin je internet browser.

Klantenservice

De servicedesk van datingsite NieuweRelatie is makkelijk bereikbaar. Zo kunt uw u vragen, opmerkingen of suggesties gemakkelijk via een bericht versturen. U krijgt dan al binnen 1 werkdag een antwoord.

Ook kunt u mailen naar: info@nieuwerelatie.nl

Conclusie

Nieuwerelatie is een datingsite dat zich richt op singles van boven de 40 jaar. De site is erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Nieuwerelatie hecht veel waarde aan veiligheid. Zo hebben zij iedere pagina voorzien van SSL beveiling. Deze beveiliging is te herkennen aan het groene slotje rechtsboven in uw browser.

NieuweRelatie kent 48494 actieve leden. De datingsite heeft een speciale ruimte gecreëerd waar men ongelimiteerd met elkaar kan chatten. Dit wordt het Chatcafé genoemd, een laagdrempelige manier om contact te leggen met leuke singles uit heel Nederland.

NieuweRelatie maakt geen gebruik van matchingmethodes. U zult dus zelf goed moeten zoeken naar geschikte singles. Dat is wel een klein minpuntje aan de site. Er wordt verder namelijk niet gekeken naar persoonlijke voorkeuren, levensstijl of andere variabelen van die aard.

Laat uw Ervaring achter!

Help mede singles bij het kiezen van een juiste Datingsite. Wat zijn uw ervaringen met NieuweRelatie, raad u de datingsite aan vrienden en familie aan? Wij horen graag uw mening.

 

Ga naar datingsite NieuweRelatie

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Coel schreef:

    Datingsite: Lexa Positieve ervaring: Leuke vrijgezellen vrouwen & eenvoudige navigatie Negatieve ervaring: lidmaatschap te duur, wacht met inschrijven en je krijgt leuke aanbiedingen Cijfer: 8.0 Tips: Ik heb mij ook bij Be2 en Relatieplanet ingeschreven, ben benieuwd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *