Parship review

parship logo, parship voor hoger opgeleiden, parship datingsite, datingsite parship

Parship Datingsite

“Vind de Liefde van je Leven”

Ga naar datingsite Parship

 

Parship staat bekend als een datingsite voor hoger opgeleiden. Echter kun je er tegenwoordig ook terecht wanneer je iets minder hoogopgeleid bent. Parship biedt singles uitkomst en is gevestigd in dertien verschillende landen. Parship maakt gebruik van de match methode. Deze methode houdt globaal in dat ze jou profiel matchen met soortgelijke profielen. Er wordt getest op: persoonlijkheid, gewoontes en interesses.

Ook kun je de totale statistieken zien waarop de match-methode gebaseerd is. Dit zijn de volgende punten: Basis persoonlijkheid, Gedrag in een relatie en Dagelijks leven.

Gratis aanmelden

Bij Parship meld je je eerst gratis aan. Hiervoor moet je wel wat doen. Namelijk een heleboel vragen beantwoorden. Deze vragen zijn gebaseerd op de variabelen van de Parship match methode. Deze vragenlijst neemt zo’n 20 minuten van je tijd in beslag.

Parship matching systeem

parship matching, parship matching systeem

Contact leggen/Functionaliteiten

Contact leggen met mogelijke dates kan op verschillende manieren. Zo kun je een ijsbreker versturen, een bericht verzenden, een glimlach verzenden en foto’s vrijgeven. Hieronder alle mogelijke manieren uitgelicht om contact te leggen.

matchingpunten, matching punten Parship, Parship matching punten

IJsbreker versturen

Wanneer jij of de ander een ijsbreker verstuurt/ontvangt, moeten er alvorens een aantal vragen beantwoord worden. Deze vragen heb jij van te voren zelf ook beantwoord. Zo kun je bekijken of jullie overeenkomsten hebben. Daarbij geef je, wanneer de ander alle vragen goed heeft beantwoord, een inzet vrij. Deze inzet kunnen jou persoonlijke foto’s omvatten, maar ook bijvoorbeeld je bijnaam, welke film je voor het laatst gezien hebt of iets heel anders.

Bericht versturen

Ook kun je uiteraard een bericht versturen. Hierin vermeld je een onderwerp en heb je de mogelijkheid om contact te leggen. Ook kun je eventueel foto’s mee versturen.

Een glimlach versturen

Bij het versturen van een glimlach heb je ook de mogelijkheid om daar een persoonlijk berichtje bij te voegen. Ook kun je eventueel foto’s vrijgeven.

Foto’s vrijgeven

Kies je voor het vrijgeven van je foto’s? dan geef je toestemming dat de ander al jou foto’s kan bekijken. Dus ook de foto’s die jij in je album hebt staan. Bij de optie foto’s vrijgeven is er ook de mogelijkheid om een persoonlijk berichtje bij te voegen.

Gebruikersgemak

Parship is erg gebruiksvriendelijk. Er wordt duidelijk aangegeven wat iets is, overal staat een duidelijk beschrijving bij. Ook is het overzicht van jou matches goed zichtbaar, hierdoor kun je gemakkelijk doorklikken naar een profiel voor meer informatie. Foto’s zijn duidelijk en groot en teksten zijn goed leesbaar.

Parship feitjes

Parship feitjes, datingsite Parship, daten Parship

Parship kosten

parship abonnement, parhsip lidmaatschap, lid worden parship, parship kosten, kosten parship

Prijs-Kwaliteitverhouding

De prijs/kwaliteitsverhouding van datingsite Parship is goed. Parship streeft een hoge kwaliteitsdienst na en dat is zeker terug te merken. Leden zijn serieus opzoek naar een relatie, kijken niet alleen naar het uiterlijk en zijn erg sociaal. Aanmelden is kosteloos, wil je echter gebruik maken van alle faciliteiten, wordt er wel een vergoeding gevraagd. Deze vergoeding uit zich in een abonnement waarbij maandelijks een klein bedrag betaald dient te worden. Hieronder een actueel overzichtje.

 

Bezoek datingsite Parship

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *