Pepper review

pepper, datingsite pepper, daten pepper, pepper kosten, pepper singles, gratis dating

Datingsite Pepper

”Vind ook je grote liefde op Pepper
  De niet zomaar een datingsite”

Bezoek datingsite Pepper

 

Datingsite Pepper is een vrij nieuwe datingsite in vergelijking met andere grote Nederlandse datingsites. Pepper heeft zich echter wel bewezen en is van kleine datingsite gegroeid tot volwaardige date site met vele actieve singles. Op Pepper hoef je jezelf niet druk te maken over profielteksten. Pepper vindt namelijk dat beelden meer zeggen dan woorden. Daarom laten singles op Pepper liever zien wie ze echt zijn middels foto’s en videobeelden.

Pepper is een online datingsite. Het doel van Pepper is om zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen als mogelijke partner of date. Pepper is erg toegankelijk te noemen omdat de datingsite voorzien is van vele handige tips en leuke suggesties. Deze tips en suggesties maken het contact leggen met iemand een stuk gemakkelijker. zo is er de zogenaamde ‘Just coffee’ knop. Erg handig wanneer je iemand leuk vindt, maar geen idee hebt hoe je hem/haar moet benaderen. Dan is een ‘Just coffee’ verzoek, zeker erg tactvol. Ook stelt Pepper een leuk café of koffietentje voor waar jullie dan eventueel zouden kunnen afspreken.

Veilig daten via Pepper

Datingsite Pepper is op de tweede plaatst geëindigd van een bekend onderzoek onder datingsites. Dat onderzoek heeft datingsites getest op onder andere betrouwbaarheid en veilig daten. Pepper is daarbij op de tweede plaatst geëindigd. Erg goed dus! Mede doordat alle nieuwe leden gescreend worden, foto’s worden gecontroleerd op echtheid enzovoort.

Ook gaat Pepper vertrouwelijk met jou persoonlijke gegevens om. Pepper vindt het namelijk belangrijk dat haar leden zich niet druk hoeven te maken over veilig daten, dat werk wordt dus door Pepper voor jou uit handen genomen.

Collage maken Pepper

collage maken, datingsite pepper, pepper foto's

Klantenservice Pepper

Mis je dingen, heb je een klacht of vraag, wil je jouw verhaal delen of heb je suggesties op Pepper? Dan kun je hen dat laten weten via een contactformulier. Veelal staat jou vraag bij ‘veelgestelde vragen’ er wel tussen. Wanneer dit niet zo is, kun je dus gemakkelijk contact opnemen. Er is helaas geen live chat, echter is Pepper wel actief op social media. Daar kun je eventueel voor vragen of suggesties ook terecht.

Chatten via Pepper

Op datingsite Pepper kan men ook chatten! Hiervoor dien je wel full member te worden. De chat is heel overzichtelijk opgezet. Iedereen kan namelijk zien wie op er dat moment online is. Dit wordt weergegeven met: iemands naam, groen online icoontje en profielfoto. Heel handig want zo heb je gelijk al een beeld van iemand.

Pepper kosten lidmaatschap

full member, pepper lidmaatschap, pepper kosten, abonnement pepper

Wanneer je gebruik wilt maken van alle functies die pepper te bieden heeft, dien je full member te worden. Je hebt dan toegang tot:

 • Matches ontvangen
 • Zoeken
 • Likes sturen & ontvangen
 • Berichten lezen
 • Berichten versturen
 • Chatten

Bij het maken van een keuze voor een geschikt abonnement, kun je kiezen uit 4 opties.

 • 1 jaar = €8,50 p.m.
 • 6 maanden = €9,95 p.m.
 • 3 maanden = €15,00 p.m.
 • 1 maand = €25,00 p.m.

Pepper App

pepper app, appstore pepper, pepper datingapp

Ook is er een speciale Pepper app. Handig om tussendoor contact te onderhouden of je nieuwste berichten te checken.

Met de Pepper app behoud je dezelfde functies als met de gewone website. De app is heel handig in gebruik en speciaal ontwikkeld voor je smartphone. Zo krijg je handige notificaties wanneer je een nieuw bericht ontvangt of een single jou leuk vindt. Om van de app gebruik te maken dien je wel eerst lid te zijn geworden via de website. Je logt dan gemakkelijk in met je e-mail en gekozen wachtwoord.

De app is te downloaden in de Appstore.

Conclusie

Datingsite Pepper is erg populair omdat de site nog steeds groeiende is. Pepper onderneemt zelf veel actie om de datingsite bekender te maken. Zo worden er veel reclames uitgezonden en zijn ze actief bezig op social media. De datingsite is als tweede geëindigd in het betrouwbaarheids onderzoek van Reader’s Digest. De verhouding van man en vrouw ligt ongeveer rond de 50/50%.

De site is erg gebruiksvriendelijk. Dit begint al bij de layout. Deze ziet er mooi en overzichtelijk uit. Alles wordt goed en duidelijk weergegeven en dat maakt het voor de gebruiker heel makkelijk om actie te ondernemen.

Jouw mening

Wat is jou mening over Pepper? Wij vernemen ook graag jouw ervaringen en conclusie. Jouw ervaringen en/of tips kunnen andere mensen helpen bij hun keuze betreffende het kiezen van een geschikte datingsite.

 

Ga naar datingsite Pepper

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Anne schreef:

  Anne, volgens mij is het helemaal niet zo moeilijk om een date te krijgen, via welke site dan ook. De sites staan bomvol met hongerige leden. En een date is nog geen potentiële partner.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *