Relatieplanet Review

relatieplanet, datingsite, datingsite relatieplanet, relatieplanet kosten, relatieplanet uitschrijven

Review datingsite Relatieplanet

“Vind een Leuke Date”

Relatieplanet is een bekende en lang bestaande datingsite en actief sinds mei 2002. Relatieplanet staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid en actieve serieuze leden. Om toegang te krijgen tot andere members dien je je eerst aan te melden. Dat is met opzet zo geregeld om de anonimiteit van members te blijven waarborgen. Eenmaal aangemeld, dan heb je wel toegang tot alle profielen en bijbehorende foto’s en kwalificaties.

 

Ga naar datingsite RelatiePlanet

 

Werkwijze

Relatieplanet houdt scherp toezicht op wat er precies gebeurd op hun datingsite. Zo worden alle nieuwe members gescreend op echtheid en wordt er in de gaten gehouden of niemand de vooropgestelde regels een voorwaarden overtreedt. Wanneer er dan iets gebeurt dat niet door de beugel kan, wordt er direct ingegrepen. Op deze manier probeer relatieplanet een goede en betrouwbare datingsite te blijven.

Het is ook mogelijk om je als nieuwe member Gratis aan te melden. Je krijgt dan toegang tot alle members maar hebt geen beschikking over alle functionaliteiten. Je kunt onder andere de homepage bezoeken, hebt een eigen mailbox en je kunt gebruikmaken van de automatische zoekfunctie. Door middel van deze zoekfunctie selecteert het systeem geschikte singles die met jouw profiel matchen. Echter kun je zelf als gratis member geen berichten versturen.

Wanneer je graag een afgeschermd profiel wilt hebben dan kan dit vrijblijvend, zowel als onbetaald alsook betalende klant. Ook kun je altijd gebruik maken van de Helpdesk, hier kun je vragen stellen of hulp inroepen wanneer je er even niet uit komt.

Gratis aanmelden

Relatieplanet is ook gratis te gebruiken. Je kunt je gratis aanmelden op relatieplanet en krijgt dan toegang tot bepaalde functionaliteiten. Zo kun je een eigen profiel aanmaken en foto’s plaatsen, kun je profielen van andere members bekijken en kun je berichten ontvangen. Deze berichten komen binnen in je eigen persoonlijke mailbox. Wanneer je zelf berichten wilt versturen of hele fotoalbums wilt bekijken, kun je overgaan tot volledig lid. Dat wil zeggen dat je een klein bedrag betaald voor de dienstverlening die relatieplanet aanbied.

Als gratis lid kun je overigens wel op andere manieren contact leggen. Dit kan onder andere met interesseberichtjes. Echter zit er hier wel een limiet op van maximaal 5 per dag.

relatieplanet, datingsite relatieplanet, veilig daten, veilige datingsite relatieplanet

 

Relatieplanet App

Relatieplanet is nu ook beschikbaar als App op de smartfoon. De app is zowel beschikbaar op iPhone als Android. Wel moet je je eerst aanmelden op de online website, waarna je gemakkelijk in de relatieplanet app kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Erg handig wanneer je onderweg toch contact wilt onderhouden met je nieuwe vlam.

De app is te downloaden via Appstore en Google play.

relatieplanet app, relatieplanet google play

 

Relatieplanet kosten van abonnement

abonnement kiezen, gratis relatieplanet

Relatieplanet kun je als betaalde klant eerst eenmalig uitproberen voor €22,50 euro. Bent u tevreden of wilt u graag iets meer de tijd nemen? Dan kunt u kiezen uit onderstaande opties. Let wel, dit zijn tijdelijke acties.

  1. Aanbieding 3 maanden van €43.50 voor €29.95. Per maand: €9.98/maand
  2. Aanbieding 6 maanden van €63.50 voor €49.95. Per maand: €8.32/maand
  3. Aanbieding 12 maanden van €86.50 voor €72,-. Per maand: €6.00/maand

Relatieplanet nu ook in België

Relatieplanet is nu ook in België gevestigd. Relatieplanet België richt zich voornamelijk op Vlaanderen en omliggende regio. Indien je daar een bezoekje wilt brengen klik dan hier.

Acties

Korting relatieplanet, relatieplanet acties

Nu volledige toegang voor 3 maanden voor €29.95 (i.p.v. €43.50)

– Krijg nu tot 30% korting op je lidmaatschap, klik hier voor de actie!

 

Ga naar datingsite RelatiePlanet

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Rudolph schreef:

    Ik ben ook op zoek naar een liefe dame

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *