Vandaag vrouwen versieren

Hartelijk bedankt voor je interesse in ons e-book Vrouwen Versieren

 

Download 'Vandaag Vrouwen Versieren'

 

Wij wensen jou heel veel succes en hopen dat je door middel van deze cursus zelfverzekerder wordt en nu ook net als ons, vrouwen kunt versieren.


5 Tips vrouwen versieren

  1. Zorg dat je fris en fruitig bent, doe een lekker geurtje op en spreek op donderdag, vrijdag of zaterdagavond wat af met de boys. Ga bijvoorbeeld naar een leuke hippe tent waar zowel vrouwen als mannen komen.
  2. Zorg dat je het met je vrienden naar je zin hebt, vermaak je en maak vooral veel lol. Mannen die zich enorm vermaken en een goede tijd beleven worden aantrekkelijk gezien door vrouwen. Je trekt dan zonder dat je het doorhebt de aandacht van de vrouwtjes.
  3. Maak nonchalante toespelingen. Wanneer jouw groep naar een meidengroep komt en je vind een moment om iets te zeggen, doe dat dan ook maar blijf niet hangen. Zeg iets, hiermee trek je haar aandacht, en focus je daarna weer op je gezelschap. Vrouwen houden namelijk wel van zelfstandige mannen die niet overdreven laten weten dat ze interesse hebben in de dame.
  4. Maak daarna soms oogcontact, een proost gebaar, of lach haar toe, maar doe verder helemaal niks. Wanneer het einde van de avond nadert en je nog een laatste biertje gaat halen bij de bar, dan zal de dame vanzelf naar je toekomen. Ze spreekt je dan wellicht zelf aan en dat is jouw moment om haar binnen te halen. Vertel waar je heen gaat, of ze zin heeft om mee te gaan, of ze een leuke avond heeft gehad, of ze hier vaker komt enzovoort. Er is altijd genoeg gespreksstof, en wanneer ze jou wel ziet zitten, dan laat ze zelf wel blijken of ze met jou mee naar huis wil gaan of niet.
  5. Mocht de betreffende dame nou geen interesse hebben, ga dan niet bij de pakken neer zitten. Deze methode werkt namelijk niet altijd, lukt het deze keer niet, dan wellicht de volgende. Je zult sowieso merken dat vrouwen veel meer interesse in je zullen tonen dan daarvoor. Ook zul je merken dat je gewoon kunt genieten van je avond, wanneer je eigenlijk op jacht bent naar een leuke dame.

Meer informatie en tips

Heb je aan bovenstaande tips niet genoeg, en wil je graag meer te weten komen over hoe jij kunt veranderen om meer vrouwen aan te trekken? Download dan onderstaande e-book. Hierin vertelt … over zijn methode vrouwen versieren. Zelf heb ik er veel aan gehad, en ik weet zeker dat het jou ook zal gaan helpen.

 

Download 'Vandaag Vrouwen Versieren'