Wat trekt u aan bij een eerste date?

Het is bijna zover, u gaat sinds lange tijd weer daten en u heeft er al helemaal zin. Echter is het nog wel een klein probleem; wat gaat u deze eerst date aantrekken? U wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen bij uw eerste afspraakje. In dit artikel geven we enkele tips wat u wel aan kunt trekken en wat absoluut NOT DONE is.

Geef uzelf een beetje bloot

Tijdens een eerste date denken veel vrouwen dat ze niet te sexy gekleed mogen gaan. Wie bepaalt dat? Staat dat ergens in een wetboek voor dating? Het is helemaal niet zo erg om een beetje uitdagend gekleed te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een sexy jurkje met een mooie halslijn. Wel moet u er rekening dat het niet te bloot is, want dit kan weer argwaan opwekken bij uw date en dat kan alleen maar afschrikken, alhoewel mannen doorgaans niet veel moeite hebben met vrouwen die zich sexy kleden.

wat aantrekken eerste date

Trek een mooi rood jurkje aan naar je eerste date. Rood staat voor liefde en mannen worden er wild van!

Fraaie schoenen die comfortabel zitten

Mooie schoenen horen natuurlijk ook bij een mooie, sexy jurk. Vaak zijn vrouwen niet tevreden over hun eigen schoenen of laarzen en dan moet het hoe dan ook geshopt worden. Dan wordt er net zolang gewinkeld tot dat de juiste pumps gevonden zijn. Dit is natuurlijk ook enorm sexy, maar vergeet niet dat u waarschijnlijk de hele avond deze pumps moet dragen. Het gevolg is dat u pijnlijke voeten krijgt en dat kan een eerste date zomaar verpesten. Zorg dus dat de schoenen niet alleen zeer fraai zijn, maar ook nog eens comfortabel zitten.

Draag accessoires

Als kers op de taart kunt u ook nog eens accessoires dragen. Zaak is wel om dit wel redelijk beperkt te houden, want het kan ook alleen maar vervelend zijn. Kies bijvoorbeeld voor een leuke armband, fraaie oorbellen of een onopvallend kettinkje. Sieraden die niet in de weg zitten en toch iets toevoegen aan uw persoonlijkheid zijn het best. Het gaat uiteindelijk om jullie ontmoeting, maar accessoires kunnen zeker van toegevoegde waarde zijn als er een verlengstuk van uzelf is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *